Vi styrker laget!

Fra 01.02.19 tiltrer advokat Fredrik W. Knudsen som partner hos oss i Haakstad & Co. Vi er nå 8 advokater i Arendal og Grimstad. Vi yter juridiske tjenester til næringslivet, det offentlige og til privatpersoner.

Med Fredrik på laget øker vi vår kompetanse ytterligere. Han har tidligere jobbet ti år i forretningsadvokatfirmaet Thommessen (Oslo), og har også jobbet i offentlig forvaltning, både i Finanstilsynet og Nkom.

Fredrik kommer fra stilling som Senior Vice President Contracts/corporate counsel i Norsafe, og har betydelig erfaring innen forretningsjus, kontraktsrett (også internasjonal), entrepriserett, compliance, og med finans- og ekomjuss.

Mer informasjon om Fredrik og om Haakstad & Co finner du på www.h-co.no.

 

NY STILLING LEDIG SOM ADVOKAT/ADVOKATFULLMEKTIG
Vi trenger enda flere på laget, og søker etter ny advokat/advokatfullmektig. Erfaring fra næringslivet og som dommerfullmektig vil være et fortrinn.

Send kort søknad med CV til ka@h-co.no. Frist 15.02.19.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
Linkedin
Share on pinterest
Pinterest

Del denne saken på sosiale medier